ГЕРБ с екзотичен подход - Антон Хекимян  Лидерът на ГЕРБ

...
ГЕРБ с екзотичен подход - Антон Хекимян  Лидерът на ГЕРБ
Коментари Харесай

Бойко Борисов току-що съобщил на депутатите си кой ще е кандидатът за кмет на София

ГЕРБ с другоземен метод - Антон Хекимян 

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов преди малко е съобщил на депутатите си кой ще е претендентът за кмет на София. Както се очакваше това ще е досегашният началник на " Новините " в бТВ Антон Хекимян, който през днешния ден по обяд разгласи обществено, че напуща, с цел да поеме по нов професионален път.

Борисов е известил депутатите си, че избира нетрадиционна кандидатура, с която съгласно него може да пребори номинирания Васил Терзиев от ПП-ДБ. Социолозите са безапелационни, че в случай че не се случи знамение, то Терзиев ще е идващият кмет на столицата.

ГЕРБ се забавиха съдбовно доста в оповестяването на номинация. Спекулираше се с имената на Стилян Петров, на шефа на Google за България Петър Иванов и създателят на " Телелинк " Любомир Минчев. Стратезите обаче са посъветвали Борисов, че последните двама не са разпознаваеми и ще би трябвало време, с цел да се наложи кандидатурата им. Стилян Петров пък нямал задоволително уседналост.

Така се е стигнало до екзотичното предложение с Антон Хекимян, с който Борисов ще се опита да пробие в лоното на либерализма в България - София. Дали Хекимян, който няма потребност от показване, защото в последните 20 години е неизменима част от тв ефира, ще успее - ще разберем напълно скоро. 
 Антон Хекимян в последните 20 години е в ефира на бТВ. Няма потребност от показване, а единствено от положителна кампания 
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР